Поврзете се со Evesti.mk

Следете не

Регистрирајте се за Newsletter

Вашата Email адреса:

Subscribe to Македонија

Македонија

solza-grceva-768x429 (1)

Грчева: Ми се јави син ми од странство и ме праша-Мамо вистина ли сте ја продале Македонија?

Син ми вознемирен ми се јави пред 2 минути од странство и ме прашува: Мамо вистина сте ја продале Македонија? пишува во својот статус на Фејсбук пратеничката Солза Грчева. Таа додава и дека...

Evesti.mk на Facebook

Буквар.мк

Вчитувам...